Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Pet Campus

PET CAMPUS

PET CAMPUS

Συχνές ερωτήσεις

Απαραίτητα θα χρειαστεί να φέρετε μαζί σας το βιβλιάριο υγείας του κατοικιδίου σας. Σε αυτό θα πρέπει να αναγράφονται τα εμβόλια που έχει κάνει. Θυμηθείτε ότι κατοικίδια που δεν μπορούν να έχουν ενημερωμένο βιβλιάριο υγείας δε μπορούν να γίνουν δεκτά στις εγκαταστάσεις μας.

Αν το κατοικίδιό σας είναι σε ειδική διατροφή, ή δε θα θέλατε να αλλάξει διατροφή κατά τη διάρκεια παραμονής του μαζί μας, που το προτείνουμε, μπορείτε να φέρετε την τροφή του. Βέβαια παρέχουμε και εμείς τροφή με επιπλέον κόστος.

Αν το κατοικίδιό σας ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή, θα χρειαστεί να φέρετε μαζί σας τα φάρμακά του.

Για την πιο άνετη διαμονή του κατοικιδίου σας, προτείνουμε να φέρετε κάποια αγαπημένα του αντικείμενα, όπως το κρεβάτι του ή κάποια παιχνίδια του.

Η χρέωση της διαμονής γίνεται ανά διανυκτέρευση. Οι ιδιοκτήτες μπορούν να παραδώσουν και να παραλάβουν το κατοικίδιό τους οποιαδήποτε στιγμή μέσα στο αναρτημένο ωράριο λειτουργίας μας. Για άμεση εξυπηρέτησή σας προτείνουμε να έρθετε πρώτα σε επικοινωνία μαζί μας. Όλο το ποσό (εξαιρώντας τυχόν προκαταβολές) πρέπει να καταβληθεί με την παραλαβή του ζώου σας.

Το ωράριο για τηλεφωνική επικοινωνία είναι:

Δευτέρα – Κυριακή: 10:00 πμ – 2:00 μμ & 5:30μμ – 8:30μμ

Το ότι δεν είμαστε διαθέσιμοι προς το κοινό τις υπόλοιπες ώρες δε σημαίνει ότι δε φροντίζουμε τα κατοικίδιά σας. Αντιθέτως καθαρίζουμε τους χώρους και περνάμε χρόνο μαζί τους.

Το ξενοδοχείο μας συνεργάζεται με ιδιώτη κτηνίατρο ή τον κτηνίατρο που το παρακολουθεί και που παρέχουν τις υπηρεσίες τους 24/7. Σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη, το κατοικίδιό σας θα μεταφερθεί άμεσα από εμάς ώστε να λάβει την απαραίτητη φροντίδα.

Το κόστος της τυχόν κτηνιατρικής  περίθαλψης επιβαρύνει τον ιδιοκτήτη.

 

Παρακαλούμε ενημερώστε μας το συντομότερο δυνατό. Θα φροντίσουμε το κατοικίδιό σας μέχρι να επιστρέψετε.

 

Το παρακάτω έντυπο θα το βρείτε και στις εγκαταστάσεις μας για συμπλήρωση. Για μεγαλύτερη διευκόλυνσή σας μπορείτε να το κατεβάσετε, να το συμπληρώσετε στο σπίτι σας και να μας το φέρετε κατευθείαν

 

Δευτέρα – Κυριακή: 10:00 πμ – 2:00μμ & 5:30μμ – 8:30μμ

Το ότι δεν είμαστε ανοιχτά προς το κοινό τις υπόλοιπες ώρες δε σημαίνει ότι δε φροντίζουμε τα κατοικίδιά σας. Αντιθέτως καθαρίζουμε τους χώρους και περνάμε χρόνο μαζί τους.